Sommer-Bazar

Auch dieses Jahr gibt es eine große Auswahl an hausgemachten Köstlichkeiten, Gebasteltem der Kinder und natürlich Kuchen, Saft und Kaffee.

Dienstag 23.6. – Mittwoch 24.6. jeweils 12:30 – 16 Uhr

Alle Einnahmen kommen unserer Gartengestaltung zugute!

Wir freuen uns auf Ihr Kommen!

Ihr Team vom International Campus Vienna

Als Bonus gibt es dieses Mal nachhaltige Mode von Born2Blaze!

Dear parents,

Warm invite to our Summer Bazar!

As every year we have prepared a great variety of homemade delicacies, kids crafts and – of course – cake, juice and coffee.

Tuesday, June 23rd – Wednesday June, 24th from 12:30 – 4 p.m.

All proceeds will go towards our garden design.

We’re looking forward to seeing you there!

Your team of the International Campus Vienna

As a bonus we invited Born2Blaze to offer sustainable clothing!